Hallo!
Mijn naam is Koen.

Al langere tijd vind ik het erg leuk om foto's te kunnen maken. In 2010 ben ik dan ook begonnen met het maken van foto's met een spiegelreflexcamera. Al snel kwam ik tot de conclusie dat hier mijn passie ligt, en dat ik niet alleen foto's wilde blijven maken maar dat ik ook wilde gaan leren fotograferen. Inmiddels ben ik bezig met een opleiding tot Fotograaf. Mijn voorkeur gaat vooral uit naar het vastleggen van "de mens en zijn emotie". Ik vind het geweldig om een moment, bijvoorbeeld een nieuw leven in de vorm van een geboorte, voor altijd (digitaal) vast te kunnen leggen. Zo zie ik fotografie eigenlijk ook meer als het visueel onthouden van momenten, emoties en gevoelens. Zo kan je bepaalde momenten op die manier dan ook voor altijd bij je dragen, dat is toch geweldig?! 

Ik fotografeer graag met een mobiele studio op locatie, en kom dus het liefst bij de klanten thuis. Dit betekent over het algemeen dan ook meer comfort voor jullie en de relaxte sfeer die hieruit ontstaat en wordt overgebracht op mijn foto's met een mooier eindresultaat. 

Bedankt voor je interesse in Smeets Photography! Mochten er nog vragen zijn, opmerkingen of andere zaken laat je dan vooral niet tegenhouden om mij een mailtje/berichtje te sturen. 

Hiernaast blijft sport ook een mooi onderwerp om vast te leggen, zo gaat mijn voorkeur uit naar onder meer hardloopwedstrijden of wielrennen.

Groeten en wie weet tot ziens!
Back to Top